Ryan Reynolds vraagt fotografen om Deadpool 3 niet te bederven

RRoos Verhoeven 8 december 2023 10:16

Ryan Reynolds, o.a. bekend van de Deadpool-films, doet een oproep aan fotografen en fans om geen details van de nieuwe film te verklappen. Hij wil dat de magie en de verrassingen van de film intact blijven voor de kijker.

Reynolds' oproep om filmgeheimen te bewaren

Ryan Reynolds heeft in een bericht op zijn Instagram Stories de wens uitgesproken dat details van zijn films niet verklapt worden door fotografen die beelden van de set lekken. Hij benadrukt het belang van het behouden van de verrassingen voor de bioscoopganger.

Oproep ook aan filmwebsites

Niet alleen fans, maar ook filmwebsites krijgen een speciaal verzoek van Reynolds. Hij hoopt dat deze partijen geen foto's meer plaatsen die details van de film verklappen. Volgens Reynolds is het van essentieel belang dat de magie en de verrassingen van de film voor de kijker behouden blijven, zelfs tijdens het draaiproces.

Ryan Reynolds als Deadpool

Ryan Reynolds is niet zomaar een acteur in de Deadpool-filmreeks. Hij speelt de hoofdrol van Wade Wilson, een scherpzinnige huurmoordenaar die na een diagnose van kanker instemt met een mysterieus experiment. Hierdoor verwerft hij superkrachten, maar raakt hij ook zwaar verminkt. De vorige twee delen van de film waren grote successen, en nu wordt er gewerkt aan het derde deel.

Fans van de Deadpool-reeks kunnen uitkijken naar de zomer van 2024. Dan staat de release van het derde deel van deze succesvolle filmreeks gepland. Er wordt momenteel hard gewerkt aan de productie van de film, en Reynolds doet er alles aan om de verrassingen voor de kijker intact te houden, ondanks de mogelijke lekken van details door fotografen.

Meer artikelen