Scarlett Johansson reageert op geruchten over terugkeer van Black Widow in MCU

RRoos Verhoeven 14 november 2023 19:12

Actrice Scarlett Johansson heeft zich uitgelaten over de hardnekkige geruchten dat haar personage Black Widow mogelijk terugkeert in het Marvel Cinematic Universe (MCU). Ze lijkt de mogelijkheid niet volledig uit te sluiten, maar noemt het een 'wonder'.

Johansson bespreekt Black Widow geruchten

Tijdens haar verschijning op The Today Show werd Johansson gevraagd naar de recente geruchten dat Marvel Studios overweegt om Black Widow terug te brengen, ondanks dat haar personage in 2019 werd gedood in Avengers: Endgame. „Het voelt als het einde, toch? Kun je terugkomen? Zou het een vampierversie van het personage kunnen zijn? Daar ben ik voor. Of een zombierversie, misschien”, zei ze.

Terugkeer Black Widow zou 'wonder' zijn

In gesprek met presentatrice Savannah Guthrie van TODAY, gaf Johansson aan dat de herrijzenis van Black Widow een 'wonder' zou zijn. „Het zou een wonder zijn, een echt Marvel-wonder. Maar, wie weet?”, merkte ze op.

In april 2023, voor de aanvang van de Screen Actors Guild-American Federation of Television and Radio Artists (SAG-AFTRA) staking, vertelde Johansson aan Variety dat ze klaar was met het spelen van Natasha Romanoff na de Black Widow prequel film uit 2021. „Ik ben klaar. Het hoofdstuk is afgesloten. Ik deed alles wat ik moest doen. Bovendien is het terugkomen en het steeds weer spelen van een personage over een decennium een unieke ervaring”, zei ze.

Geruchten over terugkeer originele Avengers-cast

Op 1 november 2023 meldde Variety dat Marvel overweegt om de cast van de Avengers-film uit 2012 - vermoedelijk Johansson, Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Jeremy Renner, Mark Ruffalo en Chris Evans - terug te brengen voor een andere Avengers-film. Kevin Feige van Marvel heeft echter tijdens de première van The Marvels in Las Vegas tegen Entertainment Tonight gezegd dat hij niet op de hoogte was van een 'Fallen Avengers' gerucht, maar wel sprak over Johansson en Downey Jr. die mogelijk terugkeren voor een ander Marvel project.

Meer artikelen