Schokkende docu 'Can I Tell You a Secret?' over cyberstalker nu op Netflix

DDavid Meijer 21 februari 2024 14:48

Netflix breidt haar assortiment van true crime-docu's uit met 'Can I Tell You a Secret?', een angstaanjagende serie over de gevolgen van online stalking. De serie volgt het verhaal van de beruchte cyberstalker Matthew Hardy en de verwoestende impact van zijn misdaden.

De terreur van cyberstalker Matthew Hardy

Matthew Hardy, bekend als een meedogenloze cyberstalker, wordt in de schijnwerpers gezet in de nieuwste true crime-docu van Netflix, 'Can I Tell You a Secret?'. De serie belicht de angstaanjagende pesterijen en de verwoestende gevolgen van zijn acties door middel van getuigenissen van zijn slachtoffers. Hardy werd in januari 2022 veroordeeld tot negen jaar gevangenisstraf, de langste straf ooit in het Verenigd Koninkrijk voor online stalking.

De tweedelige docu-serie 'Can I Tell You a Secret?' is een productie van Mindhouse, het productiebedrijf van de bekende documentairemaker Louis Theroux. De regie van de serie is in handen van Liza Williams, die eerder bekendheid verwierf met 'The Yorkshire Ripper', 'Catching a Predator' en 'Hell Camp: Teen Nightmare'.

Cyberstalking docu nu op Netflix

'Can I Tell You a Secret?' is vandaag gelanceerd op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op de pagina 'Nieuw op Netflix'. Duik in de verontrustende wereld van online stalking en ontdek de verwoestende impact van deze misdaad op de slachtoffers.

Afbeelding: 'Can I Tell You a Secret?', TMDB

Meer artikelen