Sciencefictionfilm 'The Creator' binnenkort te zien op Disney+

KKees van den Berg 15 december 2023 07:33

De sciencefictionfilm 'The Creator' met John David Washington in de hoofdrol John zal vanaf volgende maand te zien zijn op Disney+. Deze spannende film is geregisseerd door Gareth Edwards en heeft behoorlijke recensies ontvangen.

Plot van 'The Creator'

In 'The Creator' speelt Washington de rol van Joshua, een voormalig Special Forces agent die rouwt om het verlies van zijn vrouw gespeeld door Gemma Chan. Joshua wordt gerekruteerd voor een missie om 'the Creator' op te sporen en te doden. 'The Creator' is de mysterieuze architect van een geavanceerde kunstmatige intelligentie die een geheimzinnig wapen heeft ontwikkeld met de potentie de oorlog en wellicht zelfs de mensheid te beëindigen.

De film 'The Creator' is geregisseerd door Gareth Edwards die al bekend is van zijn eerdere films 'Rogue One: A Star Wars Story' en 'Godzilla'. Naast John David Washington, bekend van 'Tenet', zijn ook andere bekende acteurs zoals Allison Janney ('I, Tonya'), Gemma Chan ('Crazy Rich Asians'), Ralph Ineson en Ken Watanebe in deze film te zien.

Releasedatum op Disney+

De film 'The Creator' zal vanaf 17 januari 2024 beschikbaar zijn op Disney+.

Afbeelding: 'The Creator', TMDB

Meer artikelen