Scifi-thriller '57 Seconds' komt naar Netflix

DDavid Meijer 28 november 2023 07:59

De sci-fi thriller '57 Seconds', die op 29 september in de bioscopen werd uitgebracht, is vanaf dinsdag 28 november te zien op Netflix. Met een sterrencast en een intrigerend verhaal, verwelkomt Netflix dit hersenbrekende avontuur in zijn catalogus.

'57 Seconds' komt naar Netflix

Deze sci-fi thriller, die eerder dit jaar op 29 september in de bioscopen werd uitgebracht, zal vanaf dinsdag 28 november beschikbaar zijn voor streaming op Netflix. Met z'n hersenbrekende plot en spannende scènes, biedt '57 Seconds' een unieke kijkervaring voor liefhebbers van het genre.

Bekijk de trailer:

De film werd geregisseerd door Rusty Cundieff, bekend van zijn werk aan 'White Water' en de televisiefilm 'Christmas in Harmony'. De cast bestaat uit grote namen zoals Morgan Freeman, Josh Hutcherson en Greg Germann, wat bijdraagt aan de aantrekkingskracht van de film.

Intrigerend verhaal van '57 Seconds'

Het plot van '57 Seconds' draait rond een techblogger die na een interview met een techgoeroe een mysterieuze ring ontdekt. Deze ring heeft de unieke eigenschap dat hij de drager 57 seconden terug in de tijd kan brengen, wat leidt tot een spannende reeks gebeurtenissen.

Hoewel de film een intrigerend plot en een sterke cast heeft, zijn de recensies gemixt. Op IMDb scoort '57 Seconds' een 5.3 uit 10, en bij Rotten Tomatoes krijgt de film een score van 13% van de critici. Desalniettemin vonden sommige kijkers de film vermakelijk en interessant.

'57 Seconds' binnenkort beschikbaar op Netflix

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het bekijken van '57 Seconds', zal de film vanaf dinsdag 28 november beschikbaar zijn op Netflix. Een perfecte keuze voor liefhebbers van sci-fi thrillers en fans van de cast.

Meer artikelen