Seizoen 2 'La legge di Lidia Poët' binnenkort op Netflix

DDavid Meijer 12 februari 2024 15:31

Na een jaar wachten krijgen de fans eindelijk hun zin: het tweede seizoen van de populaire Italiaanse serie 'La legge di Lidia Poët' komt binnenkort naar Netflix. Het eerste seizoen was een grote hit en de verwachtingen voor het vervolg zijn hoog.

Het succes en reactie van de fans op het eerste seizoen

Het eerste seizoen van 'La legge di Lidia Poët' liet een diepe indruk achter bij de kijkers. De serie, die zich afspeelt in het Italië van 1883, volgt de lotgevallen van de eerste vrouwelijke advocaat Lidia Poët. Fans waren zo enthousiast over de serie dat ze via sociale media een vervolg eisten. Hun smeekbede is eindelijk verhoord: er komt een tweede seizoen.

Het eerste seizoen van 'La legge di Lidia Poët' was niet alleen populair bij het publiek, maar ook bij de critici. De serie ontving een perfecte score van 100% op Rotten Tomatoes. Dit is mede te danken aan de sterke verhaallijn en de indrukwekkende prestaties van de cast. De serie speelt zich af in Turijn in 1883, in een tijd waarin vrouwen nog geen volledig kiesrecht hadden. We volgen de pionierende vrouwelijke advocaat Lidia Poët in haar strijd tegen seksisme en terwijl ze zich mengt in verschillende moordzaken.

Releasedatum seizoen 2 'La legge di Lidia Poët'

Netflix heeft eindelijk bevestigd dat het tweede seizoen van 'La legge di Lidia Poët' eraan komt. Hoewel de exacte releasedatum nog niet bekend is, is wel bekend dat het nieuwe seizoen in het voorjaar zal verschijnen en zes afleveringen zal bevatten.

Afbeelding: 'The Law According to Lidia Poët', TMDB

Meer artikelen