Seizoen 2 van 'Arcane' League Of Legends serie verschijnt volgende November op Netflix

DDavid Meijer 11 november 2023 09:15

Het tweede seizoen van de populaire Netflix animatieserie 'Arcane' League of Legends zal volgend jaar november te zien zijn. De serie, waarin de stemmen van onder andere Hailee Steinfeld en Yuri Lowenthal te horen zijn, heeft nu al een korte teaser vrijgegeven.

Seizoen 2 van Arcane in aantocht

Het is officieel: fans van de animatieserie 'Arcane' League of Legends kunnen zich voorbereiden op een nieuw seizoen. Netflix heeft bevestigd dat het tweede seizoen van de serie in november 2024 uitgebracht zal worden. Dit nieuws werd vergezeld door de release van een korte teaser met Jinx. De aftelling is begonnen!

Het hartverscheurende verhaal van Vi en Jinx

Voor wie het eerste seizoen van 'Arcane' nog niet heeft gezien, is dit het perfecte moment om te beginnen. De serie vertelt het ontroerende verhaal van de zussen Vi en Jinx, die hun weg proberen te vinden in de high-tech en magische stad Piltover en zijn schimmige onderwereld Zaun. Hoewel de serie gebaseerd is op het spel 'League of Legends', is de serie ook voor niet-gamers een aanrader.

De stemmencast van Arcane mag er wezen. Met sterren zoals Hailee Steinfeld, Yuri Lowenthal en Ella Purnell die de stemmen van de personages verzorgen, komt de animatieserie echt tot leven. Of je nu al fan bent van 'League of Legends' of nog helemaal nieuw in deze wereld, 'Arcane' is de moeite waard om te bekijken.

Meer artikelen