Seizoen 3 'Bom Dia, Verônica' verovert wereldwijde Netflix Top 10

DDavid Meijer 29 februari 2024 13:34

Met de release van seizoen 3 is de Braziliaanse mysterie serie 'Bom Dia, Verônica' wereldwijd in populariteit gestegen op Netflix. De serie heeft een plek behaald in de Netflix wereldwijde top 10 met meer dan 2 miljoen kijkers in de afgelopen week.

Seizoen 3 stuwt 'Bom Dia, Verônica' naar wereldwijde top 10

Met de release van het derde seizoen is 'Bom Dia, Verônica' opnieuw een hit op Netflix. De Braziliaanse mysterie serie heeft de wereld veroverd en een plek gekregen in de wereldwijde Netflix top 10. Maar liefst 2 miljoen kijkers hebben afgelopen week afgestemd op de serie.

Veronica Torres geconfronteerd met nieuwe mysterieuze zaken

In 'Bom Dia, Verônica' volgen we Veronica Torres, een politieagente uit São Paulo die zich specialiseert in moordzaken. In seizoen 3 wordt haar leven op zijn kop gezet door een schokkende zelfmoord en een anoniem hulpverzoek dat haar uit haar routine haalt.

Het derde seizoen van 'Bom Dia, Verônica' gaat over de zoektocht naar Doúm, de derde broer of zus. In haar zoektocht bezoekt Veronica een weeshuis en stuit ze op een miljonair en zijn moeder - een mysterieuze vrouw vol geheimen uit het verleden.

Veronica's gevaarlijke strijd tegen de maffia

Het leven van Veronica wordt nog ingewikkelder wanneer de maffia haar familie bedreigt. In een wanhopige poging om haar geliefden te beschermen, riskeert ze alles in een dodelijke race tegen de klok. Zal ze deze gevaarlijke achtervolging overleven?

Afbeelding: 'Good Morning, Verônica', TMDB

Meer artikelen