Seizoen 3 van Netflix-serie 'One Piece' lijkt ook al bevestigd

DDavid Meijer 3 juni 2024 18:12

Geruchten suggereren dat het derde seizoen van Netflix's populaire live-action anime serie 'One Piece' al in de maak zou kunnen zijn. Dit komt na het grote succes van het eerste seizoen en de bevestiging van een tweede seizoen.

Productiestart seizoen twee 'One Piece'

De fans van 'One Piece' kunnen niet wachten op het tweede seizoen van de hitserie. Volgens de laatste berichten begint de productie van het tweede seizoen deze zomer. Dit nieuws komt niet als een verrassing, gezien het grote succes van het eerste seizoen en de positieve reacties van zowel publiek als critici.

Gelijktijdige opnames seizoen twee en drie?

Brashaad Mayweather, die het personage Patty speelde in seizoen één, liet in een interview doorschemeren dat de opnames voor seizoen twee en drie mogelijk achter elkaar plaatsvinden. Hoewel Netflix tot nu toe alleen een tweede seizoen heeft bevestigd, zorgt deze opmerking voor flink wat speculatie onder de fans. De vraag is nu of Mayweather misschien verward was of dat er daadwerkelijk al een derde seizoen in de planning staat.

https://x.com/OPLANEWS/status/1797044844038381920

Het eerste seizoen van 'One Piece' behandelde de 'East Blue' saga, een zeer geliefd deel van het originele manga-verhaal. Het tweede seizoen zal zich richten op de 'Arabasta' saga. Fans kijken vol spanning uit naar deze nieuwe aanpak, waarbij verhaallijnen van het beroemde eiland naar het kleine scherm worden gebracht.

Meer artikelen