Seizoen 3 van 'The Bear' binnenkort in de maak

DDavid Meijer 7 februari 2024 13:11

Het derde seizoen van de populaire dramaserie 'The Bear' zal binnenkort beginnen met filmen. Na de succesvolle ontvangst van de eerste twee seizoenen heeft FX Networks aangekondigd dat de serie doorgaat met een nieuw seizoen.

Opnames van The Bear seizoen 3 van start

De fans van de populaire dramaserie 'The Bear' kunnen zich verheugen: de opnames van het derde seizoen beginnen op 26 februari. Hoewel er nog niet veel bekend is over het nieuwe seizoen, is het zeker dat de bekende gezichten uit de vorige seizoenen, waaronder Jeremy Allen White als Carmy, terugkeren.

Seizoen 2 van 'The Bear' eindigt op een positieve noot, met een grote overwinning in het restaurant waar de serie zich afspeelt. De kijkers zijn benieuwd hoe de ontwikkelingen in seizoen 3 zullen voortborduren op deze overwinning. Zal Carmy zijn plek blijven vinden in de keuken en zullen de financiële vooruitzichten van oom Jimmy blijven stralen?

Releasedatum voor The Bear seizoen 3

De fans moeten nog even geduld hebben, want er is nog geen releasedatum bekend voor het derde seizoen van 'The Bear' op Disney+. De vorige twee seizoenen werden in augustus en oktober uitgebracht, dus een release in het najaar van 2024 lijkt waarschijnlijk. Maar of dat haalbaar zal zijn met de huidige planning van de opnames, is nog de vraag.

Afbeelding: 'The Bear', TMDB

Meer artikelen