Seizoen 3 'Young Royals': Netflix onthult teasertrailer en releasedatum

RRoos Verhoeven 17 december 2023 15:25

Het derde en tevens laatste seizoen van het populaire Zweedse drama 'Young Royals' van Netflix komt volgend jaar naar de streamingdienst. Het slot van het liefdesverhaal tussen prins Wilhelm en Simon wordt verteld in deze dramatische seizoensafsluiting in het begin van 2024.

Het langverwachte derde seizoen van Young Royals

De Netflix Original-serie Young Royals, gecreëerd door de Zweedse showrunner Lisa Ambjörn en met in de hoofdrollen Edvin Ryding en Omar Rudberg, is zeer geliefd. De serie zal de finale van het liefdesverhaal tussen Prins Wilhelm en Simon in het dramatische derde en laatste seizoen laten zien dat begin 2024 wordt uitgezonden.

Het koninklijke drama won al snel een grote LGBTQ+-fanbase toen het voor het eerst uitkwam in 2021. Sindsdien is de populariteit ervan enorm toegenomen. De serie wordt geprezen om zijn authentieke weergave van het coming-of-age-liefdesverhaal en de realistische representatie van tieners die de hoogte- en dieptepunten van de middelbare school ervaren.

Bedreigingen voor de relatie tussen Wilhelm en Simon in seizoen twee

Het tweede seizoen dat in november 2022 uitkwam liet fans achter met een dramatische draai betreffende het lot van de relatie tussen Wilhelm en Simon. Ze kregen te maken met bedreigingen van vrienden, familie en media, die allemaal vastberaden waren om een wig te drijven tussen het paar.

Eerste teaser trailer voor het derde seizoen

Op vrijdag 15 december wist Netflix onrustige fans te sussen met de eerste teasertrailer voor het aanstaande derde en laatste seizoen dat al in juni werd afgerond. Hoewel de trailer niet veel prijsgeeft, belooft het weer veel tienerchaos vol hormonale opwinding.

https://twitter.com/NetflixUK/status/1735570389554671627

We kunnen veel drama verwachten in het derde seizoen waarin Simon, Wilhelm, August (Malte Gardinger), Sara (Frida Argento) en Felice (Nikita Uggla) te maken krijgen met liefdesaffaires, publieke druk en zelfs de dood.

Officiële releasedatum aangekondigd

Netflix heeft officieel aangekondigd dat Young Royals in maart 2024 zal gaan verschijnen.

Meer artikelen