Seizoen 4 van 'New Amsterdam' binnenkort op Netflix

DDavid Meijer 21 mei 2024 14:07

Het langverwachte vierde seizoen van de populaire serie 'New Amsterdam' komt volgende maand op Netflix. De streamingdienst heeft eindelijk de rechten van de nieuwe afleveringen bemachtigd.

Vierde seizoen 'New Amsterdam' op Netflix

Na drie succesvolle seizoenen komt het vierde seizoen van 'New Amsterdam' eindelijk op Netflix. De streamingdienst heeft de rechten van de nieuwe afleveringen verkregen en is van plan ze volgende maand toe te voegen aan het aanbod. Fans zullen blij zijn te horen dat ze niet lang meer hoeven te wachten om hun favoriete personages weer in actie te zien.

Nieuwe uitdagingen in seizoen 4

In het vierde seizoen van 'New Amsterdam' krijgen de personages te maken met nieuwe uitdagingen en dynamieken. Max en Sharpe worden wakker met een nieuwe, meer persoonlijke dynamiek. Iggy roept de hulp in van een oud contact om een explosieve situatie in het ziekenhuis aan te pakken. Bloom begint een lastige dynamiek met haar nieuwe SEH-medewerkers en Reynolds bevindt zich in een moeilijke positie met Dr. Baptiste en zijn vrouw, Dr. Lyn Malvo.

Hoewel fans uitkijken naar het vierde seizoen van 'New Amsterdam', is ook al bekend dat er een vijfde seizoen van de serie is gemaakt. De Amerikaanse zender NBC heeft echter aangekondigd dat dit het laatste seizoen zal zijn. Dit betekent het einde van het verhaal van Max Goodwin en de rest van de cast van 'New Amsterdam'.

Afbeelding: 'New Amsterdam', TMDB

Meer artikelen