Seizoen 6 & 7 aangekonidgd voor 'Love is Blind' op Netflix

RRoos Verhoeven 14 december 2023 07:57

Netflix kondigt een zesde en zevende seizoen van de populaire realityserie 'Love is Blind' aan, waarbij de co-hosts Nick en Vanessa Lachey fans verrassen met een speelse teaser. Het zesde seizoen begint op Valentijnsdag in Charlotte, North Carolina.

Het is officieel: 'Love is Blind' gaat verder met seizoen 6 en 7. De aankondiging kwam middels een verrassende teaser van co-hosts Nick en Vanessa Lachey. Het stel liet weten dat ze zich voorbereiden op de terugkeer van deelnemers naar de pods. De internationaal populaire serie zal voor seizoen 6 naar Charlotte, North Carolina, afreizen.

Valentijnsdag première voor seizoen 6

Romantiek hangt éxtra in de lucht, want het zesde seizoen van 'Love is Blind' gaat op Valentijnsdag in première op Netflix. Wat ons betreft een passende datum voor de reality-datingshow.

Dramatische momenten uit seizoen 5

Het vijfde seizoen van 'Love is Blind' was een achtbaan van emotie. Het was een seizoen gevuld met drama, gebroken harten en verrassingen. Een van de meest besproken momenten was de relatie tussen Milton Johnson en Lydia Velez Gonzalez. Lydia onthulde dat ze voor de serie een relatie had met Uche Okoroha, een andere deelnemer. Dit veroorzaakte heel wat opschudding, maar ondanks alles waren Milton en Lydia het enige paar dat 'ja' zei tegen elkaar.

Naast de relaties van Milton en Lydia, en Taylor en JP, waren er ook andere opvallende momenten in seizoen 5. Onder hen waren relaties tussen Christopher "Chris" Fox en Johnie Maraist, die gelukkig leken te zijn na hun tijd in de pods maar uiteindelijk uit elkaar gingen nadat Chris haar had bedrogen. Ook Izzy Zapata en Stacy Snyder, die een turbulente reis doormaakten leverden memorabele momenten op.

Meer artikelen