Series om te kijken op Netflix na 'Pax Massilia'

DDavid Meijer 2 januari 2024 17:29

Heb je genoten van de spanning en actie in 'Pax Massilia'? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar je volgende misdaadserie-avontuur. Ontdek deze vijf misdaadseries op Netflix die perfect zijn voor fans van de nieuwe Netflix-serie.

Marseille: Intriges en machtsspelletjes

'Marseille' is een serie die zich afspeelt in de gelijknamige Franse havenstad en draait om de worstelingen van macht, corruptie en verlossing. Hoofdpersonage Robert Taro is al 20 jaar burgemeester en staat op het punt plaats te maken voor zijn opvolger. De serie belicht de onderliggende politieke intriges en machtsdynamieken die de stad beheersen.

Suburræterna: Chaos en criminaliteit in Rome

'Suburræterna' neemt ons mee naar het chaotische Rome van 2011. Terwijl de politieke instituten op het punt staan om te vallen, worden de straten van de stad geteisterd door criminaliteit en het Vaticaan door schandalen. De serie volgt de personages Cinaglia en Badali, die proberen te heersen over de criminele onderwereld van de stad.

DNA do Crime: Een grootschalig onderzoek ontrafelt

In 'DNA do Crime' onderzoeken federale politieagenten in Brazilië een grootschalige overval in Ciudad del Este, Paraguay. Door het volgen van een spoor van DNA-monsters komt een groter plan aan het licht waarbij criminelen uit beide landen betrokken zijn. Dit intense drama toont het uitgebreide en ingewikkelde onderzoek dat volgt op een misdrijf van ongekende omvang.

Jusqu'ici tout va bien: Goede bedoelingen, slechte gevolgen

'Jusqu'ici tout va bien' volgt een journalist die probeert haar broer te beschermen tegen de wet maar onbedoeld haar familie meesleurt in het meedogenloze plan van een drugsbaron. De serie benadrukt de gevolgen van het willen helpen van geliefden, maar het tegelijkertijd betrokken raken bij criminele activiteiten en intriges.

Braqueurs: La Série: Het gevaarlijke leven van overvallers

'Braqueurs: La Série' draait om Mehdi, een professionele dief en zijn team van ervaren overvallers. Wanneer zijn nichtje verwikkeld raakt met een machtige drugsbaron, worden ze betrokken in een gewelddadige en dodelijke turfoorlog. De serie toont het gevaarlijke leven van overvallers en de consequenties die hun keuzes met zich meebrengen.

Afbeelding: 'Blood Coast', TMDB

Meer artikelen