Sitcom Iconen uit 'Friends' en 'Everybody Loves Raymond' in Nieuwe Netflix Komedie

RRoos Verhoeven 16 december 2023 17:12

Ray Romano en Lisa Kudrow zijn sterren uit o.a. de bekende sitcoms 'Friends' en 'Everybody Loves Raymond', spelen in de nieuwe Netflix komedie 'No Good Deed'. De serie volgt drie gezinnen die strijden om een villa te kopen.

Ray Romano en Lisa Kudrow in 'No Good Deed'

Voor de nieuwe Netflix-komedie 'No Good Deed' zijn twee iconische sterren uit 'Friends' en 'Everybody Loves Raymond' gecast. De serie volgt het verhaal van drie gezinnen die elkaar beconcurreren om een villa uit de jaren 20 in Los Feliz te kopen. Romano en Kudrow spelen het getrouwde stel Lydia en Paul die hun geliefde huis met tegenzin op de markt brengen.

Romano en Kudrow als getrouwd stel

Lydia is een gepensioneerde concertpianiste en houdt van het huis ondanks de duistere geheimen die het met zich meebrengt, maar Paul die een aannemer met problemen is, heeft het geld nodig en wil uit Los Angeles vertrekken.

Het is nog niet duidelijk welke komische toon 'No Good Deed' zal aannemen. Vanuit de synopsis zou het gemakkelijk kunnen neigen naar de hartverwarmende toon van een serie zoals 'Modern Family'. Echter lijkt het aannemelijker dat de hoge inzet die centraal staat in de serie zal leiden tot een donkere komedie zoals 'Santa Clarita Diet' van Netflix dat ook een vastgoedelement in de kern van de horror-komedie-chaos had.

Romano en Kudrow Passen Goed in de serie

Ongeacht de toon die de serie kiest lijken de sterren er goed voor geschikt. Romano heeft namelijk natuurlijk ervaring met de familiesitcoms. Hij heeft echter ook een flair getoond voor het tonen van de donkere of meer dramatische kanten van personages in latere komedieprojecten. Lisa Kudrow zal daarentegen een uitstekende aanvulling zijn op de 'Everybody Love Raymond'-lead. Zij heeft in het verleden laten zien dat ze dynamische en interessante personages kan neerzetten voor meer traditionele sitcoms, maar ze heeft ook een bereidheid getoond om donkere rollen te omarmen in meer uitdagende komedies over complexe personages.

Afbeelding: 'The Comeback', TMDB

Meer artikelen