SkyShowtime introduceert goedkoper reclame-abonnement in Nederland

DDavid Meijer 19 februari 2024 11:21

Streamingdienst SkyShowtime is van plan om in april een budgetvriendelijk reclame-abonnement te lanceren in Nederland, waarmee het zich aansluit bij een reeks andere platforms zoals Videoland die al vergelijkbare opties bieden. Het bedrijf zegt dat het deze stap neemt om toegankelijk te blijven voor alle film- en serieliefhebbers.

SkyShowtime's nieuwe reclame-abonnement

Na het succes van vergelijkbare opties op platformen zoals Videoland, is streamingdienst SkyShowtime van plan om een goedkoper reclame-abonnement aan te bieden in Nederland. Deze stap komt als een poging om toegankelijk te blijven voor een breed publiek, inclusief diegenen met een kleinere portemonnee. Het nieuwe abonnement zal vanaf april beschikbaar zijn.

Prijzen van nieuwe SkyShowtime-abonnementen

SkyShowtime heeft de prijzen voor zijn nieuwe abonnementen bekend gemaakt. Het Standaard met reclame-abonnement gaat €5,99 kosten, terwijl het Standaard plus-abonnement €8,99 per maand zal kosten. Voor degenen die bereid zijn zich voor een heel jaar te binden, kost het Standaard met reclame jaarabonnement €46,99 en het Standaard plus jaarabonnement €70,99.

Verdwijnen van huidig standaard-abonnement

Naarmate de nieuwe abonnementsvormen worden geïntroduceerd, zal het huidige standaard-abonnement van SkyShowtime verdwijnen. Het huidige tarief van €6,99 per maand zal worden vervangen door de twee nieuwe opties, wat betekent dat het binnenkort €1 goedkoper wordt om met reclame te kijken, terwijl het €8,99 per maand zal kosten voor degenen die dit niet willen.

Terwijl SkyShowtime en andere platforms hun reclame-abonnementen in Nederland uitrollen, blijft het onduidelijk wanneer Netflix van plan is zijn eigen versie te lanceren. Het 'Basic with Ads'-abonnement van Netflix is momenteel beschikbaar in 12 landen, waaronder de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje, Frankrijk en Duitsland, maar een lanceringsdatum voor Nederland is nog niet bekend gemaakt.

Meer artikelen