Slecht nieuws voor Star Wars-fans: release seizoen 2 'Andor' uitgesteld

DDavid Meijer 21 december 2023 11:17

Het tweede seizoen van de Star Wars-serie 'Andor' op Disney+ laat langer op zich wachten dan verwacht. Fans zullen nog even geduld moeten hebben. Het lijkt erop dat de nieuwe afleveringen volgend jaar niet uit zullen komen.

Tweede seizoen 'Andor' uitgesteld

Fans van de populaire Star Wars-serie 'Andor' zullen helaas nog even geduld moeten hebben voor het tweede seizoen. Het is inmiddels al een jaar geleden dat we de seizoensfinale konden aanschouwen en nieuws over eventuele nieuwe afleveringen is behoorlijk schaars. Het lijkt er nu op dat de nieuwe afleveringen volgend jaar niet zullen verschijnen wat (in ieder geval voor ons) een grote teleurstelling is.

Oorspronkelijke verschijningsdatum niet gehaald

Aanvankelijk was het de bedoeling dat we in augustus 2024 verblijd zouden worden met het tweede seizoen van 'Andor'. Echter heeft Disney nu roet in het eten gegooid. Op een onlangs gepubliceerde kalender is te zien dat de serie volgend jaar niet zal verschijnen. Dit kan eventueel te wijten zijn aan de grootschalige stakingen in Hollywood dit jaar.

In de serie 'Andor' reizen we naar een galaxy far far away, terug naar vóór de gebeurtenissen van 'Rogue One: A Star Wars Story' uit 2016. We volgen de avonturen van spion Cassian Andor, gespeeld door Diego Luna, tijdens de vormingsjaren van de Rebellion. De serie verkent verhalen vol spionage, gewaagde missies en de hoop om het meedogenloze Empire te verslaan.

Afbeelding: 'Star Wars: Andor', TMDB

Meer artikelen