Spaanse thriller 'El Correo' verovert Netflix in openingsweekend

RRoos Verhoeven 13 mei 2024 13:02

De nieuwe Spaanse thriller 'El Correo' doet het ontzettend goed op Netflix. In het openingsweekend heeft de serie een aanzienlijke populariteit verworven en staat het nu tweede in de Netflix top 10.

Snel succes voor 'El Correo' op Netflix

De kijkers van Netflix hebben een nieuwe favoriete serie gevonden, en het is een spannende Spaanse thriller genaamd 'El Correo'. Binnen een week na de release wist de serie de tweede plaats te bereiken in de Netflix top 10.

Hoewel 'El Correo' in populariteit groeit, zijn de recensies gemengd. De serie heeft een lage score op IMDb, wat suggereert dat terwijl veel kijkers de serie graag kijken, het mogelijk niet dezelfde kwaliteit heeft als andere populaire series op Netflix. Toch blijven de kijkers enthousiast en is het interessant om te zien hoe de serie zich in de komende weken zal ontwikkelen.

Intrigerend verhaal van 'El Correo'

'El Correo' volgt het leven van Iván, een ambitieuze jongeman uit Vallecas. Hij begint in 2002, het jaar dat Spanje de euro invoert, zijn avontuur als Belgische koerier voor een organisatie die zich bezighoudt met witwassen van geld. De serie geeft een spannend inzicht in de complexe wereld van internationale kartels en de misdaad tijdens de vroege dagen van de euro.

Meer artikelen