Speculaties Rondom 'Avengers: Secret Wars' en 'Captain America: Brave New World'

RRoos Verhoeven 30 december 2023 08:46

Nieuwe geruchten rondom de Marvel-films 'Captain America: Brave New World' en 'Avengers: Secret Wars' zijn opgedoken. Mogelijke spoilers voor wat er komen gaat vinden hun weg naar het publiek.

Rondcirkelende geruchten over Marvel-films

Er doen interessante geruchten de ronde over de aankomende Marvel-films 'Captain America: Brave New World' en de 'Avengers: Secret Wars'. De geruchten zijn niet bevestigd en komen van MTTSH, een bron die bekendstaat om zijn wisselvallige betrouwbaarheid. Het is dus mogelijk dat deze geruchten op waarheid berusten. Het gerucht voor 'Captain America: Brave New World' betreft een grootschalige confrontatie tussen Sam Wilson (Anthony Mackie) en Red Hulk (Harrison Ford) bij het Witte Huis.

Mogelijke veranderingen in 'Avengers: Secret Wars'

Het gerucht over 'Avengers: Secret Wars' meldt dat de schurk Beyonder zal worden gebruikt als een excuus om Kang te vervangen. Het was eerder al gesuggereerd dat Beyonder een rol zou spelen in Secret Wars, maar het lijkt erop dat zijn aanwezigheid wel eens veel groter zou kunnen zijn dan alleen maar voelbaar. Er wordt ook gehint dat Marvel Studios wellicht doorgaat met de Kang-verhaallijn, ondanks dat acteur Jonathan Majors ontslagen is van zijn rol na recentelijk schuldig te zijn bevonden aan twee misdrijven van mishandeling.

'Avengers: Secret Wars' bevindt zich nog in de ontwikkelingsfase waarin nog veel kan veranderen. De laatste twee Avengers-films hebben zelfs nog geen regisseur toegewezen gekregen. Maar ongeacht wat er gebeurt, we weten dat ze grote evenementen in de Marvel-wereld gaan worden waar veel personages samenkomen en er grote dingen staan te gebeuren.

Afbeelding: 'Captain America: Civil War', TMDB

Meer artikelen