'Spider-Man: Across the Spider-Verse' nu op Netflix te zien

DDavid Meijer 1 december 2023 17:47

Na een succesvolle run in de bioscopen, is het langverwachte vervolg op 'Spider-Man: Into the Spider-Verse' nu beschikbaar op Netflix. De film brengt een nieuw interdimensionaal avontuur met Miles Morales en Gwen Stacy, waarbij de zin van Spider-Mans leven wordt uitgedaagd.

Spider-Man-vervolg nu op Netflix

Na de enthousiaste bioscoopontvangst van 'Spider-Man: Across the Spider-Verse - Part One' is de film nu ook te genieten op Netflix. De animatiefilm is het vervolg op de Oscarwinnende 'Spider-Man: Into the Spider-Verse' en is vanaf vandaag te streamen voor alle thuisblijvende filmfanaten.

Interdimensionaal avontuur met Miles en Gwen

In het vervolg van de film zoekt Gwen Stacy, gevoiced door Hailee Steinfeld, Miles Morales, gevoiced door Shameik Moore, opnieuw op vanuit haar eigen universum. Dit resulteert in een spannend interdimensionaal avontuur waarbij de zin van Spider-Mans leven op de proef wordt gesteld. Kan de held bestaan zonder de bepalende momenten in zijn leven?

Het succes van de animatiereeks blijft voortduren, want er staat al een derde deel op de planning. 'Spider-Man: Beyond the Spider-Verse' wordt verwacht in 2024. Hoewel fans nog een jaar zullen moeten wachten, belooft het wachten de moeite waard te zijn gezien de positieve ontvangst van de vorige films.

Afbeelding: 'Spider-Man: Across the Spider-Verse', TMDB

Meer artikelen