Star Wars-ster Daisy Ridley enthousiast over Rey Skywalker-film

DDavid Meijer 18 januari 2024 13:59

De populaire Star Wars-actrice Daisy Ridley heeft haar enthousiasme gedeeld over de aanstaande Rey Skywalker-film en waarom dit project haar aansprak. Ze beschrijft de film als een fantastische verkenning van het Star Wars-universum, dat een nieuwe richting aan de franchise geeft.

Daisy Ridley over aankomende film

Daisy Ridley, bekend van de Star Wars-vervolgtrilogie, heeft onlangs een tipje van de sluier opgelicht over de aankomende Rey Skywalker-film en waarom dit project haar zo aantrok. Tijdens een interview met AlloCiné, omschreef Ridley de aankomende bioscoopfilm als 'een fantastische verkenning van de Star Wars-wereld', en één die een beetje een nieuwe richting inslaat voor de franchise.

Regisseur en schrijver van de film

De Rey Skywalker Star Wars-film wordt geregisseerd door Sharmeen Obaid-Chinoy, bekend van Ms. Marvel, en het script is geschreven door Steven Knight, de maker van Peaky Blinders. Daisy Ridley zal opnieuw in de rol van Rey kruipen, een personage dat ze voor het laatst speelde in Star Wars: The Rise of the Skywalker, een film die ze beschreef als haar favoriete filmervaring.

Tot nu toe was de laatste Star Wars-film die in de bioscopen te zien was The Rise of Skywalker uit 2019. De film bracht wereldwijd meer dan $1 miljard op, maar het laatste deel van de sequel-trilogie was de minst groeiende en ontving gemengde recensies van fans en critici.

Afbeelding: 'Star Wars: The Force Awakens', TMDB

Meer artikelen