Sterrencast aangekondigd voor horrorkomedie 'Vampires Of The Velvet Lounge'

DDavid Meijer 15 december 2023 15:29

Regisseur Adam Sherman heeft de cast voor zijn nieuwste indie horrorkomedie 'Vampires of the Velvet Lounge' bekendgemaakt. Mena Suvari en Dichen Lachman voeren een cast aan met sterren als Stephen Dorff, Rosa Salazar en Lochlyn Munro.

Indrukwekkende ensemblecast voor nieuwe film

Adam Sherman die bekend is van 'This Game’s Called Murder', zet een grote stap met zijn nieuwste indiefilm, 'Vampires of the Velvet Lounge'. Met een indrukwekkende ensemblecast onder leiding van Mena Suvari en Dichen Lachman belooft de film een mix te worden van humor en horror. Namen als Stephen Dorff, Rosa Salazar, Lochlyn Munro, India Eisley, Sarah Dumont, Mark Boone Jr., Tom Berenger, Timothy V. Murphy, Sherman Augustus en Tyrese Gibson complementeren de cast verder. De acteurs zijn bekend van films en series als 'Blade', 'Alita: Battle Angel', 'Peacemaker', 'I Am the Night', 'Scout’s Guide to the Zombie Apocalypse', 'Sons of Anarchy', 'Platoon', 'The Fabulous Four', 'Strangers Things' en de 'Fast & Furious' franchise.

Uniek verhaal van 'Vampires of the Velvet Lounge'

'Vampires of the Velvet Lounge' wordt momenteel opgenomen in Georgië en belooft een uniek verhaal te zijn. De film volgt een coven van bloedzuigers die moeite hebben om in de moderne wereld te passen en tegelijkertijd om te gaan met hun eigen sterfelijkheid. En ondertussen zijn ze ook nog eens verwikkeld in een strijd met een dodelijke vijand. De film is geïnspireerd op titels als 'Shaun of the Dead' en 'From Dusk Till Dawn', welke beide de horror en komedie genres op een unieke manier vermengen.

Inspiratie uit horrorfilms van de jaren 70 en 80

Sherman heeft hoge verwachtingen voor 'Vampires of the Velvet Lounge'. Hij wil het verhaal van de meest productieve seriemoordenaar, gravin Elizabeth Bathory, naar het grote scherm brengen in een moderne setting. Hierbij laat hij zich inspireren door de horrorfilms uit de jaren 70 en 80 waar hij zelf mee is opgegroeid. Het verhaal van Bathory is er een van mythologie en waanzin, waarbij ze geloofde dat baden in het bloed van jonge vrouwen haar eeuwig zou laten leven. Er is geen fysiek of wetenschappelijk bewijs dat ze ooit is gestorven, wat een extra mysterieus element toevoegt aan de film.

Het productiebedrijf achter 'Vampires of the Velvet Lounge' Storyoscopic Films heeft een druk schema. Naast deze horrokomedie zijn ze ook bezig met de postproductie van de romantische komedie 'Worth the Wait' met Lana Condor, en de high-concept-komedie 'Tiger Mom' met Ken Jeong. Daarnaast zijn ze momenteel bezig met de productie van 'Misdirection', een actiethriller met Olga Kurylenko en Frank Grillo in de hoofdrollen.

Meer artikelen