Suburræterna is de nieuwe bloedstollende misdaadserie op Netflix

KKees van den Berg 22 november 2023 18:47

De opwindende Italiaanse misdaadserie 'Suburræterna' maakt momenteel een grote opmars op Netflix en heeft een plekje veroverd in de Netflix top 10. Kijkers zijn lyrisch over de serie en noemen het zelfs bingewaardig.

Opmars van Suburræterna op Netflix

Suburræterna, de nieuwe Italiaanse misdaadserie die in de voetsporen treedt van Suburra (2017-2020), is momenteel bezig met een enorme opmars op Netflix. Het heeft al een hoge plaats veroverd in de Netflix top 10, met kijkers die de serie massaal aan het 'bingen' zijn. De serie wint snel aan populariteit vanwege de spanning en het meeslepende verhaal, dat perfect is voor een binge-sessie.

Suburræterna en het Rome van 2011

De serie neemt ons mee naar het Rome van 2011. De stad staat op het randje van chaos met politieke instellingen aan de rand van instorting en het Vaticaan dat wordt geteisterd door schandalen. De straten van de hoofdstad staan letterlijk in brand. Dit vormt het duistere en spannende decor voor Suburræterna, dat de onderwereld van Rome tot leven brengt.

Bekijk hier de trailer van 'Suburræterna':

De serie draait om Cinaglia (gespeeld door Filippo Nigro) die probeert de erfenis van Samurai over te nemen en samen met Badali (Emmanuele Aita) toezicht houdt op alle criminele activiteiten in de stad. Dit doen ze met de hulp van Adelaide (Paola Sotgiu) en Angelica (Carlotta Antonelli), die nu het bevel voeren over de Anacleti, en Nadia (Federica Sabatini), die hen helpt bij het beheren van de dealing spots in Ostia. Maar niet iedereen kan de gevestigde orde accepteren, wat zorgt voor extra spanning en conflict.

Meer artikelen