Sylvester Stallone begint in zomer 2024 met de opnames voor 'Cliffhanger 2'

RRoos Verhoeven 19 december 2023 08:14

Actieheld Sylvester Stallone kruipt opnieuw in de huid van bergbeklimmer Gabe Walker voor het vervolg op de succesvolle actiefilm 'Cliffhanger' uit 1993. De opnames voor 'Cliffhanger 2' starten in de zomer van 2024 in Europa, met Jean-Francois Richet als de nieuwe regisseur.

Er zijn wat veranderingen in de crew van 'Cliffhanger 2'. Jean-Francois Richet neemt de regie over van Ric Roman Waugh, die eerder werd aangekondigd als regisseur. Het script wordt verzorgd door Mark Bianculli. Het wordt interessant om te zien hoe de nieuwe regisseur en scriptwriter het vervolg vorm gaan geven, vooral gzien het origineel zo'n cultstatus heeft.

Spannend plot voor 'Cliffhanger 2'

We verwachten veel actie en spanning in 'Cliffhanger 2'. Gabe (Sylvester Stallone) runt nu een exclusief bergverblijf in de Dolomieten. De rust wordt verstoord als hij en een vermogende klant worden gegijzeld tijdens een avontuurlijke trip. Het is aan Gabes dochter om haar klimvaardigheden te gebruiken en over te gaan tot redding van de twee.

'Cliffhanger 2' wordt een internationale productie, gefinancierd door Black Magic Films, Supernix en Original Films. Het grootste deel van de opnames vindt plaats in Beieren, Duitsland, inclusief de Penzing Studios en het centrum van München. Wat ons betreft prachtige locaties en hoogstaande productiewaarden voor de film.

Releasedatum 'Cliffhanger 2'

Helaas weten we nog niet wanneer 'Cliffhanger 2' in de bioscopen zal verschijnen. Maar gezien het enthousiasme rond de film en de geplande start van de opnames in de zomer van 2024, zouden fans niet al te lang hoeven wachten en verwachten we een release later in 2025.

Afbeelding: 'Cliffhanger', TMDB

Meer artikelen