Teleurstellende reacties op Netflix's nieuwe psychologische thriller 'Locked In'

KKees van den Berg 5 november 2023 13:16

De gloednieuwe Britse thriller 'Locked In', waarin de Nederlandse actrice Famke Janssen een rol speelt, blijkt niet het gewenste succes op Netflix. Kijkers zijn kritisch en bestempelen de film als een teleurstelling. Heb jij hem al gezien?

Kijkers ontevreden over 'Locked In'

'Locked In', een recent uitgebrachte Britse thriller die ook een rol biedt aan onze eigen Famke Janssen, slaagt er niet in om indruk te maken op Netflix-gebruikers. De film, die een intrigerend verhaal van moord, verraad en rivaliteit belooft, wordt door kijkers bestempeld als een grote teleurstelling.

Intrigerend verhaal blijkt teleurstellend

In het verhaal volgen we een vriendelijke verpleegkundige die probeert de geheimen te ontrafelen rond de verwondingen van een comapatiënt. Haar zoektocht leidt haar naar een web van bittere rivaliteit, ontrouw, verraad en moord.

Het plot van de film draait om Lina, een onlangs getrouwde vrouw die het hoofd moet bieden aan haar rijke, onvriendelijke schoonmoeder Katherine. Een buitenechtelijke affaire zet een reeks gebeurtenissen in gang die leidt tot een driehoeksverhouding, een moord en een complot om Lina ten val te brengen. Maar wie is het echte slachtoffer en wie kan Lina vertrouwen?

Afbeelding: 'Locked In', TMDb

Meer artikelen