'The Boys' seizoen 4: Releasedatum en plotdetails onthuld

KKees van den Berg 23 februari 2024 12:03

Goed nieuws voor fans van de populaire superheldenserie 'The Boys': de officiële releasedatum van het vierde seizoen is bekendgemaakt. Daarnaast zijn er spannende details over de plot onthuld. Lees hier meer over wat je kunt verwachten en wanneer je de nieuwe afleveringen kunt kijken.

Eindelijk details over 'The Boys' seizoen 4

Fans van 'The Boys' hoeven niet langer in spanning te zitten over wanneer ze nieuwe afleveringen van de explosieve superheldenserie kunnen verwachten. Het vierde seizoen van de serie zal in de zomer van 2023 debuteren. In dit seizoen zal de wereld aan de rand van de afgrond staan, met Victoria Neuman dichter dan ooit bij het Oval Office en onder de duim van Homelander. Maar de situatie ziet er ook niet best uit voor Butcher, die zijn baan als leider van 'The Boys' heeft verloren en tevens Becca's zoon kwijt is. Het team moet een manier vinden om samen te werken en de wereld te redden.

Naast 'The Boys' heeft Prime Video nog een andere populaire serie in haar aanbod. De spin-off serie 'Gen V', die na het derde seizoen van 'The Boys' werd geïntroduceerd, is ook goed ontvangen door de fans. Deze serie, die ook een superheldenthema heeft, is inmiddels verlengd met een tweede seizoen. Het is een ideale serie om te kijken als je wacht op de nieuwe afleveringen van 'The Boys'.

Releasedatum en uitzendschema 'The Boys' seizoen 4

Het vierde seizoen van 'The Boys' trapt af op 13 juni met de eerste drie afleveringen. Daarna zal er elke donderdag een nieuwe aflevering te zien zijn, met de finale op 18 juli.

Meer artikelen