'The Crown' staat bovenaan de top 10 op Netflix

KKees van den Berg 21 november 2023 09:36

'The Crown', de historische dramaserie over de Britse koninklijke familie, is momenteel de meest bekeken serie op Netflix volgens het publieke rankingsysteem van de streamingdienst. De serie is teruggekeerd met een nieuw seizoen waar kijkers al lange tijd naar uitkeken.

'The Crown' heerst op Netflix

'The Crown' is momenteel de koning(in) van Netflix. Het publieke rankingsysteem van de streamingdienst heeft de historische dramaserie gekroond tot de meest populaire serie op het platform. Dit betekent dat het een breed publiek aanspreekt en dat de serie een enorme aantrekkingskracht heeft.

Beijk hier de trailer:

Seizoen zes van de serie die het leven van de Britse koninklijke familie in beeld brengt is op 16 november teruggekeerd met vier nieuwe afleveringen. Fans waren enorm enthousiast om de nieuwe avonturen en intriges van de koninklijke familie te ontdekken.

Wat te verwachten van seizoen zes

Het zesde seizoen van 'The Crown' pikt de draad op waar het vijfde seizoen eindigde, in 1997. Het geeft een ontroerende inkijkje in de laatste maanden van prinses Diana's leven, het premierschap van Tony Blair, het overlijden van prinses Margaret en de Queen Mother, en natuurlijk ook verschillende koninklijke huwelijken.

Afbeelding: 'The Crown', Keith Bernstein (Netflix)

Meer artikelen