'The Greatest Showman' verovert Netflix

DDavid Meijer 9 juni 2024 14:25

The Greatest Showman, een waargebeurde musical met een sterrencast waaronder Hugh Jackman, Zac Efron en Zendaya, raakt Netflix-abonnees diep. De kijkers kunnen niet genoeg krijgen van het muzikaal spektakel en prijzen vooral de muzieknummers.

Overweldigende reacties op The Greatest Showman

The Greatest Showman, beschikbaar vanaf deze week op Netflix, heeft de harten van veel abonnees veroverd. Het muzikale drama heeft een indrukwekkende cast met grote namen als Hugh Jackman, Zac Efron, Zendaya, Michelle Williams, Rebecca Ferguson en Yahya Abdul-Mateen II.

Een groot deel van de aantrekkingskracht komt van de muziek in de film. Vooral de nummers met Hugh Jackman, die de rol van P.T. Barnum speelt, worden hoog gewaardeerd door het publiek. Voor zowel kijkers die de film al eerder hebben gezien als voor degenen die het verhaal voor het eerst ontdekken, zorgen de muzieknummers voor een onvergetelijke ervaring.

Het waargebeurde verhaal achter The Greatest Showman

De film is geïnspireerd op het waargebeurde verhaal van P.T. Barnum, wiens rol wordt vertolkt door Hugh Jackman. Barnum, een visionair en ondernemer, wist vanuit het niets de 'grootste show van de wereld' op te zetten. Ondanks een aantal uitdagingen, waaronder zijn veranderende persoonlijkheid door rijkdom en roem, gaf hij een podium aan degenen die in de maatschappij uitgesloten werden.

Afbeelding: 'The Greatest Showman', TMDB

Meer artikelen