'The Hunger Games' weer terug te vinden in de Netflix Top 10

RRoos Verhoeven 22 november 2023 17:58

Dankzij de recente release van 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes' in de bioscoop wereldwijd, is er hernieuwde belangstelling voor de originele film van 'The Hunger Games'. Als gevolg hiervan duikt de dystopische scifi-film uit 2012 weer op in de Netflix Top 10.

Hernieuwde belangstelling voor The Hunger Games

Sinds de recente release van The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes in de bioscoop hebben veel kijkers de originele film, The Hunger Games, herontdekt. Deze film die beschikbaar is op Netflix duikt nu weer op in de Top 10. Deze hernieuwde belangstelling voor de dystopische scifi-film uit 2012 toont de blijvende populariteit van de franchise.

Sterrencast en unieke thema's van The Hunger Games

De film The Hunger Games werd geregisseerd door Gary Ross en wordt gekenmerkt door Netflix met termen als 'dystopisch', 'uitbundig' en 'scifi-drama'. Met rollen van sterren als Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Stanley Tucci, Lenny Kravitz, Liam Hemsworth en Woody Harrelson, biedt de film een boeiend en meeslepend plot dat kijkers blijft boeien.

Hoge beoordelingen voor The Hunger Games

The Hunger Games heeft indrukwekkende scores ontvangen van critici en kijkers. Op Rotten Tomatoes behaalde de film een respectabele 84 procent na 318 stemmen. Op IMDb scoorde de film eveneens goed met een 7,2/10 na bijna een miljoen stemmen. Deze hoge beoordelingen benadrukken de kwaliteit en populariteit van de film.

Bekijk hier de trailer van de originele 'The Hunger Games':

Voor kijkers die de spanning en het drama van The Hunger Games willen beleven, zijn zowel het origineel als de drie vervolgfilms nu beschikbaar op Netflix. Duik in het dystopische universum en volg de avonturen van Katniss en Peeta in hun strijd op leven en dood in deze populaire reeks.

Afbeelding: 'The Hunger Games', TMDb

Meer artikelen