'The Marvels' binnenkort beschikbaar op Disney+

RRoos Verhoeven 24 januari 2024 13:56

Marvel Cinematic Universe fans kunnen binnenkort genieten van een nieuwe Marvel-film op Disney+. De film 'The Marvels', een vervolg op zowel Captain Marvel als de Disney Plus-serie Ms. Marvel, belooft Marvel fans wereldwijd op het puntje van hun stoel te houden.

Disney+: De ultieme Marvel-ervaring

Disney + heeft zich gevestigd als hét platform voor liefhebbers van het Marvel Cinematic Universe. Deze populaire streamingdienst, eigendom van Disney zelf, biedt vrijwel elke Marvel-bewerking die fans zich kunnen wensen. Van films tot televisieseries, de dienst heeft het allemaal en heeft zelfs een uniforme tijdlijn van gebeurtenissen gecreëerd waarmee fans de geschiedenis van de franchise in chronologische volgorde kunnen volgen.

Binnenkort op Disney+: 'The Marvels'

Goed nieuws voor Marvel-fans: de nieuwe film 'The Marvels' zal binnenkort worden toegevoegd aan het brede aanbod op Disney +. Deze film is een vervolg op zowel de film Captain Marvel als de Disney Plus-serie Ms. Marvel. De film, waarin Teyonah Parris een grotere rol speelt als Monica Rambeau, is een belangrijk onderdeel van de toekomst van het Marvel Cinematic Universe.

De veelbelovende Marvel-sequel staat gepland voor release op Disney + op 7 februari. Hoewel de film aan de box office slechts $206 miljoen wereldwijd verdiende tegen een budget van ongeveer $278 miljoen, hopen de makers alsnog een publiek te bereiken via de streamingdienst. Ondanks de financiële tegenslag, krijgt de superheldenfilm op Disney + een tweede kans.

Afbeelding: 'The Marvels', TMDB

Meer artikelen