'The Marvels' nu beschikbaar op Disney+: alles wat je moet weten

RRoos Verhoeven 7 februari 2024 16:39

Voor de Marvel-fans is er goed nieuws: 'The Marvels' met Brie Larson, Teyonah Parris en Iman Vellani is vanaf vandaag te streamen op Disney+. De film belooft spectaculaire avonturen en onverwachte plotwendingen. Hier is alles wat je moet weten.

Stream 'The Marvels' op Disney+

Het wachten is voorbij voor de fans van 'The Marvels'. De film, met sterren als Brie Larson, Teyonah Parris en Iman Vellani, is eindelijk te zien op Disney+. De avontuurlijke film van Marvel brengt drie krachtige vrouwen samen die verweven krachten en posities innemen wanneer deze worden geactiveerd. Zelfs Nick Fury maakt een terugkeer, klaar om Captain Marvel te helpen in haar strijd tegen de schurk Dar-Benn. Dit is het perfecte moment om je popcorn te pakken en te genieten van deze actievolle film.

Een krachtig vrouwentrio in actie

In deze film zien we hoe Carol Danvers, Monica Rambea en Kamala Khan samenwerken nadat hun krachten met elkaar verweven raken. Wanneer hun krachten worden geactiveerd, nemen ze elkaars plaats in. Dit unieke trio, samen met de terugkeer van Nick Fury, maakt 'The Marvels' een must-see voor elke Marvel-fan. Verwacht verbazingwekkende krachttoeren en intense gevechtsmomenten die je op het puntje van je stoel houden.

Vellani hervat haar rol als Kamala Khan, die we eerder zagen in Ms. Marvel (2022), en Samuel L. Jackson kruipt opnieuw in de huid van Nick Fury na Secret Invasion (2023). De film lijkt zich echter vóór de gebeurtenissen van Secret Invasion af te spelen, aangezien het de gehele Skrull-invasie negeert. Dit belooft een interessante plotwending voor de fans.

Carol Danvers, beter bekend als Captain Marvel, heeft wraak genomen op de Supreme Intalligence en haar identiteit teruggewonnen van de tirannieke Kree. Dit markeert een belangrijk keerpunt in het verhaal en zet de toon voor haar toekomstige avonturen in 'The Marvels'. Dit is zeker een moment om naar uit te kijken.

Afbeelding: 'The Marvels', TMDB

Meer artikelen