Thriller 'Safe House' met Ryan Reynolds stijgt in Netflix top 10

DDavid Meijer 11 juni 2024 11:02

De actiethriller 'Safe House', met Ryan Reynolds en Denzel Washington, veroorzaakt een stormloop op Netflix. De film is massaal bekeken, wat leidde tot een flinke stijging in de top 10 van de streamingdienst.

Populaire Safe House boost Netflix-ranglijst

De thriller 'Safe House', uitgebracht in 2012, veroorzaakt momenteel een flinke ophef op Netflix. Dankzij de populariteit van de film ervaren de sterren, Ryan Reynolds en Denzel Washington, een flinke boost in populariteit op het streaming platform. De film wordt massaal bekeken en dit heeft geleid tot een sterke stijging in de top 10 ranglijst van Netflix. De film is nu te vinden op de 6e plek.

Volgens kijkers is 'Safe House' de ideale film om even te ontsnappen aan de realiteit. De film zit vol met non-stop actie en wordt omschreven als een standaard kat-en-muis-achtervolging, maar werkt uitstekend om je gedachten voor een paar uur af te leiden van triest nieuws. Het is de perfecte keuze voor diegenen die even willen ontsnappen aan de dagelijkse sleur.

Intrigerend plot houdt kijkers op het puntje van hun stoel

'Safe House' volgt de jonge CIA-agent Matt Weston, gespeeld door Ryan Reynolds. Hij bemand een safe house in Kaapstad, Zuid-Afrika. Wanneer Tobin Frost, de meest gezochte CIA-agent die wordt gespeeld door Denzel Washington, gevangen genomen wordt en naar het safe house gebracht wordt, komt deze onder vuur te liggen van huurlingen die Frost willen vangen. De plot biedt een spannende en actievolle ervaring die de kijkers op het puntje van hun stoel houdt.

Meer artikelen