Thriller vol geheimen 'The Marsh King's Daughter' nu te zien

DDavid Meijer 7 juni 2024 18:02

Na lang wachten is de mysterieuze wraakthriller 'The Marsh King's Daughter' eindelijk in de Nederlandse bioscopen te zien. Met een duister verleden en een ontsnapte vader neemt Daisy Ridley ons mee in een film vol spanning en geheimen.

Thriller 'The Marsh King's Daughter' eindelijk in Nederland

Nederlandse filmliefhebbers hebben een beetje extra geduld moeten hebben, maar vanaf vandaag is 'The Marsh King's Daughter' eindelijk te zien in onze bioscopen. Deze spannende thriller belooft een geweldige bioscoopervaring te bieden.

In het middelpunt van de film staat Helena, gespeeld door Daisy Ridley. Haar schijnbaar gewone leven verhult een duister en gevaarlijk geheim: haar vader, de beruchte 'Marsh King', hield haar en haar moeder jarenlang gevangen in de wildernis. Wanneer hij uit de gevangenis ontsnapt, moet zij de confrontatie met haar verleden aangaan.

'The Marsh King's Daughter': een spannende boekverfilming

De film is een verfilming van de gelijknamige bestseller van Karen Dionne. Onder de regie van Neil Burger, die eerder succes had met films zoals 'The Illusionist' en 'Divergent', schittert 'The Force Awakens'-ster Daisy Ridley en 'Captain Marvel'-acteur Ben Mendelsohn in de hoofdrollen.

Afbeelding: 'The Marsh King's Daughter', TMDB

Meer artikelen