'Tiger 3' breekt records bij de Box Office in India

DDavid Meijer 13 november 2023 19:59

De nieuwste film van Salman Khan, 'Tiger 3', breekt records bij de Box Office. Ondanks Diwali-feestelijkheden en een openingsdag tijdens Lakshmi Puja, heeft de film een sterke groei laten zien in India..

Sterk begin voor 'Tiger 3'

'Tiger 3', een film van Salman Khan en geregisseerd door Maneesh Sharma, heeft een indrukwekkende openingsdag ervaren ondanks het Lakshmi Puja. Met Katrina Kaif en Emraan Hashmi in de hoofdrollen, heeft de film Rs 42,25 crore opgebracht. Dit ondanks het feit dat de film concurrentie had van de belangrijke feestdag.

'Tiger 3' streeft naar hoge winsten

Op de tweede dag liet 'Tiger 3' een indrukwekkende groei zien. Volgens Box Office India zal de film gemakkelijk de Rs 55 crore nett overschrijden. Sterker nog, er is een hoge kans dat de film in totaal tot Rs 60 crore nett zal verdienen. Dit hangt wel af van de laatste 5-6 uur van de bedrijfsvoering op dag 2.

'Tiger 3' hoogste verdienende Diwali-release

Yash Raj Films (YRF), de productiebanner achter 'Tiger 3', maakte bekend dat de film Rs 94 crore aan wereldwijde bruto-inkomsten heeft verdiend. Dit maakt 'Tiger 3' de hoogste verdienende Diwali-release in de Hindicinema ooit. Een prestatie van formaat voor de film en zijn cast en crew.

'Tiger 3' is meer dan alleen een vervolg op de succesvolle film 'Tiger Zinda Hai' uit 2017. De film is ook onderdeel van een groter, ambitieus spionage-universum dat de studio creëert. In dit universum zullen we personages uit Shah Rukh Khan's 'Pathaan' en Hrithik Roshan's 'War' zien verschijnen in toekomstige verhalen. Dit geeft 'Tiger 3' een extra dimensie en maakt het meer dan alleen een stand-alone-film.

Afbeelding: 'Tiger 3', TMDb

Meer artikelen