Tom Cruise werkt samen met 'The Revenant'-regisseur voor mysterieuze nieuwe film

DDavid Meijer 23 februari 2024 13:22

Tom Cruise is door Alejandro G. Iñárritu, de regisseur van 'The Revenant', gekozen voor de hoofdrol in zijn nieuwste, nog mysterieuze film. Dit is de eerste Engelstalige film van de regisseur sinds 'The Revenant' (2015).

Tom Cruise in nieuwe Iñárritu film

De bekende regisseur Alejandro G. Iñárritu heeft de gerenommeerde acteur Tom Cruise weten te strikken voor de hoofdrol in zijn aankomende film. Dit markeert een aanzienlijke mijlpaal in zijn carrière, aangezien dit de eerste Engelstalige film van Iñárritu is sinds het bekroonde 'The Revenant' in 2015, waarin Leonardo DiCaprio de hoofdrol speelde.

Mysterie rondom nieuwe film

Momenteel is er nog veel mysterie rond de aankomende film. De specifieke details over het plot, het genre en de setting zijn nog niet bekendgemaakt. Wat we wel weten, is dat het een origineel verhaal betreft, volledig geschreven door Iñárritu zelf. Dit bevestigt dat het geen remake of vervolg zal zijn op een eerdere film.

Het script voor de nieuwe film is een samenwerkingsproject tussen Iñárritu, Sabina Berman, Alexander Dinelaris en Nicolas Giacobone. Iñárritu heeft al eerder succesvol met Dinelaris en Giacobone samengewerkt. Ze schreven samen het script voor 'Birdman' in 2014, een film die Michael Keaton in de hoofdrol had en veel waardering kreeg.

Cruise's deal met Warner Bros.

Tom Cruise's betrokkenheid bij dit project is geheel in lijn met zijn recente deal met Warner Bros. Deze deal, die onlangs werd aangekondigd, houdt in dat Cruise zowel nieuwe franchises zal lanceren als originele films voor de studio zal maken. Deze onaangekondigde film is dus een van de originele films die onder deze deal vallen.

Afbeelding: 'Top Gun: Maverick', TMDB

Meer artikelen