Tom Ellis schittert in nieuwe liefdesfilm 'Players' op Netflix

KKees van den Berg 14 februari 2024 14:34

Netflix viert Valentijnsdag met 'Players', een gloednieuwe romantische film met Lucifer-ster Tom Ellis en Gina Rodriguez in de hoofdrollen. Zal de liefde zegevieren in dit verhaal, dat nu te streamen is op Netflix?

Nieuwe romantische film 'Players' op Netflix

Op Valentijnsdag heeft Netflix een romantische traktatie voor de kijkers: 'Players' is een gloednieuwe film met Tom Ellis, bekend als de 'Lucifer'-ster, in de hoofdrol. Het is een romantisch verhaal waarin Ellis het hart van Gina Rodriguez' personage probeert te winnen. Deze Netflix Original is nu beschikbaar op de streamingdienst.

Mack heroverweegt haar 'spel' voor Nick

In de film speelt Gina Rodriguez de New Yorkse sportjournalist Mack, die jarenlang samen met haar beste vriend Adam 'toneelstukjes' heeft bedacht om relaties aan te knopen. Als Mack echter valt voor haar nieuwste doelwit, oorlogscorrespondent Nick gespeeld door Tom Ellis, begint ze het hele spel te heroverwegen. Dit leidt tot een wervelwind van emoties en verwarring als de grenzen tussen werk, plezier, vriendschap en romantiek beginnen te vervagen.

De cast van 'Players' is indrukwekkend. Naast hoofdrolspelers Gina Rodriguez en Tom Ellis, zijn er ook rollen voor bekende gezichten zoals Joel Courtney, Augustus Prew, Liza Koshy, Ego Nwodim en Marin Hinkle. Hun bijdragen verrijken het verhaal en brengen extra diepte en diversiteit in de film.

'Players' nu beschikbaar op Netflix

'Players' is nu beschikbaar om te streamen op Netflix. Voor wie op zoek is naar een romantische film om bij weg te zwijmelen, is deze film een absolute aanrader. Duik in het romantische avontuur van Mack en Nick en zie hoe hun liefdesverhaal zich ontvouwt.

Meer artikelen