Tom Hiddleston heeft nieuwe onverwachte Loki-rol in het MCU

RRoos Verhoeven 15 november 2023 09:02

Tom Hiddleston, bekend van zijn rol als Loki in het Marvel Cinematic Universe (MCU), zal naar verwachting terugkeren in een verrassend nieuwe gedaante. Zijn personage, Loki, heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld van een jaloerse pestkop tot een bijna aaibaar figuur in de Multiverse Saga.

Transformatie van Loki in het MCU

Tom Hiddleston heeft al jaren de rol van Loki op zich genomen in het Marvel Cinematic Universe (MCU). Na vele transformaties van zijn personage, waaronder die van een jaloerse pestkop tot een onbetrouwbare side-kick, zal Hiddleston waarschijnlijk terugkeren in een andere gedaante. Zijn personage is in de serie Loki uitgegroeid tot een sleutelfiguur in de Multiverse Saga.

Nieuwe rol voor Loki in tweede seizoen

Aan het einde van het tweede seizoen van de serie Loki, krijgt het personage een nieuwe rol toebedeeld. Hij wordt 'God Loki', een rol die hij graag wilde hebben. Zijn troon bevindt zich echter niet op aarde of in Asgaard, maar aan het 'Einde der Tijden'.

https://www.instagram.com/p/CzmLOvpPUUB

Het is nog onbekend hoe Loki exact zal terugkeren in het MCU, maar het lijkt erop dat hij zal verschijnen in de aankomende Avengers films: The Kang Dynasty (2026) en Avengers: Secret Wars (2027). De poster die Disney+ online heeft gezet, toont Loki als God Loki, met de tijdslijnen binnen handbereik.

Afbeelding: 'Loki', Disney

Meer artikelen