Tom Holland en Zendaya kijken regelmatig samen naar 'Spider-Man: Homecoming'

KKees van den Berg 17 januari 2024 16:40

Tom Holland, de acteur die Spider-Man speelt, onthult welke Marvel-film hij en Zendaya regelmatig opnieuw bekijken om terug te denken aan hun vroege dagen in de franchise. De film blijkt een bijzondere betekenis voor het paar te hebben.

Waarom Tom Holland en Zendaya naar 'Spider-Man: Homecoming' kijken

Het is geen geheim dat Marvel-fans graag de verschillende films van het Marvel Cinematic Universe opnieuw bekijken. Voor Tom Holland is er echter een zeer bijzondere reden waarom hij steeds terugkeert naar 'Spider-Man: Homecoming'. In een interview met Extra, deelde Holland dat hij, in tegenstelling tot andere grote namen, het prima vindt om zichzelf in films te zien. Holland en Zendaya kijken af en toe samen naar 'Spider-Man: Homecoming' om terug te denken aan hun tijd tijdens de opnames van de superheldenfilm uit 2017.

Toekomstige rollen van Holland en Zendaya in Spider-Man 4

Holland en Zendaya, die in 2021 officieel een stel werden, zullen naar verwachting hun rollen als Spider-Man en MJ hervatten in het aankomende Spider-Man 4. Deze film is nog in een vroeg stadium van ontwikkeling bij Sony en Marvel Studios. Jon Watts, die de eerste drie Spider-Man-films in het MCU regisseerde, zal naar verwachting ook terugkeren als regisseur. Over het plot van Spider-Man 4 is nog weinig bekend, maar er zijn geruchten dat het vervolg te maken zal hebben met de nasleep van de aankomende Disney+ serie, Daredevil: Born Again.

Het huidige script voor Spider-Man 4 bevat naar verluidt een 'grote rol' voor Charlie Cox's Matt Murdock/Daredevil en Paul Rudd zou kunnen verschijnen als Scott Lang/Ant-Man. Holland's Spider-Man is geen vreemde als het gaat om samenwerken met andere helden van het MCU. Hij werkte eerder al samen met Tony Stark/Iron Man, Nick Fury en Doctor Strange in Homecoming, Spider-Man: Far From Home en Spider-Man: No Way Home, terwijl hij ook interageerde met leden van de Avengers en/of Guardians of the Galaxy in Captain America: Civil War, Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame.

Afbeelding: 'Spider-Man: Homecoming', TMDB

Meer artikelen