Tom Holland over de mogelijkheid van een 'Spider-Man 4'-film

RRoos Verhoeven 4 december 2023 16:38

Tom Holland heeft tijdens een recente persconferentie de mogelijkheid besproken voor een 'Spider-Man 4'-film. Fans hopen al een tijdje op een vierde film na het succes van de eerdere Spider-Man films.

Spider-Man 4 in de gesprekken

Tijdens een recente persconferentie met de Critics Choice Association, sprak Tom Holland over de mogelijkheid van een Spider-Man 4-film. Na het succes van Spider-Man: Homecoming in 2017, Spider-Man: Far From Home in 2019 en Spider-Man: No Way Home in 2021, hebben fans duidelijk gemaakt dat ze graag een vierde film van Marvel Studios met de tienerwebslinger als hoofdrolspeler willen zien.

Holland's gevoel over Spider-Man

Holland zei: "Wat ik kan zeggen is dat we actief gesprekken hebben over hoe een vierde versie van mijn personage er potentieel uit zou kunnen zien. Of we recht kunnen doen aan het personage is een ander verhaal. Ik voel me erg beschermend over Spider-Man. Ik voel me heel, heel gelukkig dat we konden werken aan een franchise die met elke film beter en succesvoller werd, wat ik denk dat heel zeldzaam is, en ik wil zijn nalatenschap beschermen. Dus ik zal geen andere film maken omwille van het maken ervan. Het zal de moeite waard moeten zijn voor het personage.”

Er is gemeld dat Marvel Studios President Kevin Feige heeft gedeeld dat er een script voor een vierde film met Tom Holland in ontwikkeling is. Gesprekken over de film zijn tijdens de WGA-staking opgeschort, maar zijn naar verluidt in de 'zeer, zeer vroege stadia'.

Afbeelding: 'Spider-Man 3', TMDB

Meer artikelen