Tom Hollander ontvangt per ongeluk miljoenenbonus bedoeld voor Tom Holland

RRoos Verhoeven 26 januari 2024 10:12

De Britse acteur Tom Hollander ontving een e-mail over een aanzienlijke bonus bedoeld voor Tom Holland. Het misverstand ontstond omdat beide acteurs een bijna identieke naam hebben en bij hetzelfde management zitten.

Verwarring tussen Hollanders leidt tot hilarisch incident

In een geval van maar liefst 29 jaar leeftijdsverschil, worden de namen van de Britse acteurs Tom Holland en Tom Hollander nogal eens door elkaar gehaald. Deze verwarring leidde onlangs tot een hilarisch incident. Tom Hollander, 56, ontving een e-mail van zijn management over een flinke bonus voor de film 'The Avengers'. Er was echter één probleem: hij had geen rol in die film. Dat was de 27-jarige Tom Holland, die bij hetzelfde management zit.

Hollanders onthulling over gigantische bonus

Tijdens een gastoptreden in de talkshow van Seth Meyers opende Tom Hollander over het incident. Hij onthulde dat het ging om een 'verbazingwekkende hoeveelheid geld', een bedrag met zeven cijfers. Hollander, die onder andere bekend is van zijn rollen in 'The White Lotus' en 'Pirates of the Caribbean', zei dat het 'meer geld was dan hij ooit had gezien'. Opvallend is dat het niet eens zijn salaris was, maar een bonus.

Het blijkt dat de verwarring tussen de twee acteurs ook tot nogal wat teleurstellende situaties leidt. Hollander gaf toe dat hij vaak te maken krijgt met 'opgewonden en vervolgens verwarde en teleurgestelde kinderen', omdat ze denken Spider-Man te ontmoeten — een rol die wordt gespeeld door Tom Holland. 'Het is moeilijk. Want ik was er eerder!', grapt Hollander.

Afbeelding: 'Uncharted', TMDB

Meer artikelen