Top 3 beste films die in januari 2024 op Netflix verschijnen

KKees van den Berg 28 december 2023 18:01

Met het nieuwe jaar om de hoek hebben we onze top 3 films samengesteld die in januari 2024 op Netflix verschijnen. Van een nieuwe actiefilm met Kevin Hart tot de nieuwe komedie van Dan Levy, er is voor iedereen wat wils.

Lift: Actie-komedie met Kevin Hart

Lift staat gepland voor 12 januari en is zonder twijfel dé grote film van Netflix voor deze maand. Deze actie-komedie, geregisseerd door F. Gary Gray, volgt een internationale dievenbende die hoopt een enorme overval te plegen door meer dan een half miljard aan goud te stelen van een passagiersvliegtuig tijdens een vlucht. Naast Kevin Hart zijn ook Gugu Mbatha-Raw, Vincent D’Onofrio, Úrsula Corberó, Billy Magnussen en Sam Worthington te zien in de film.

The Kitchen: Brits Sci-fi/Drama

The Kitchen is een nieuwe film uit het Verenigd Koninkrijk die op 19 januari op Netflix verschijnt. In een dystopisch toekomstig Londen waar alle sociale huisvesting is geëlimineerd vechten Izi en Benji om hun weg te vinden in de wereld als bewoners van The Kitchen, een gemeenschap die weigert hun huis te verlaten. De film, met Top Boy-ster Kane Robinson, onderzoekt enkele grote thema's en toont indrukwekkende CGI, hoewel het verhaal niet helemaal lijkt bij te kunnen benen met de grootse ideeën die het wil uitdiepen.

Good Grief: Komedie van Daniel Levy

Good Grief verschijnt op 5 januari op Netflix en is de nieuwe komedie van Daniel Levy, bekend van de hitserie Schitt's Creek. De film volgt een kunstenaar die het verlies van zijn beroemde schrijvende echtgenoot verwerkt en zijn twee beste vrienden meeneemt op een reis naar Parijs waar ze heftige geheimen en harde waarheden met elkaar delen.

Afbeelding: 'Lift', TMDB

Meer artikelen