Top 5 nieuwe films op Netflix (week 3, 2024)

RRoos Verhoeven 20 januari 2024 11:32

Netflix brengt weer een nieuwe reeks films uit, waaronder moordmysteries, komedies en drama's. We hebben de vijf beste films die deze week nieuw op Netflix verschijnen voor je op een rijtje gezet.

Murder on the Orient Express en No Hard Feelings

De moordmysterie 'Murder on the Orient Express' met Johnny Depp en de komedie 'No Hard Feelings' met Jennifer Lawrence zijn enkele van de opvallende films die deze week aan het Netflix-aanbod worden toegevoegd. Beide films verschillen sterk in genre, maar beloven elk op hun manier een boeiende kijkervaring.

Opmerkelijke nieuwe release: Blue Bayou

De film 'Blue Bayou' is een ander opmerkelijk nieuwkomer op Netflix deze week. Het drama, met Justin Chon in de hoofdrol, vertelt het verhaal van een geadopteerde Koreaanse man die opgroeide in een stadje in de buurt van de moerasgebieden van Louisiana. Deze aangrijpende film is zeker de moeite van het bekijken waard.

Andere hoogtepunten: How to Build a Girl en The Kitchen

Buiten deze drie grote titels, zijn er nog andere films die deze week worden uitgebracht op Netflix. 'How to Build a Girl' volgt het verhaal van een tiener die probeert te ontsnappen aan haar leven in Wolverhampton en naar Londen trekt. 'The Kitchen' daarentegen, speelt zich af in een dystopische toekomst in Londen, waar alle sociale huisvesting is geëlimineerd en de hoofdpersonages strijden om te overleven.

Afbeelding: 'The Kitchen', TMDB

Meer artikelen