'Toy Story 5' en 'Frozen 3': Geduld is nodig, release in 2026

DDavid Meijer 10 februari 2024 16:00

Nieuws voor de fans van 'Toy Story' en 'Frozen': het wachten op de volgende delen gaat nog even duren. Voor degenen die reikhalzend uitkijken naar 'Toy Story 5', zal het enthousiasme nog even ingetoetst moeten worden. Disney's hoofd Bob Iger heeft aangekondigd dat het populaire animatievervolg pas in 2026 op het scherm komt. Hetzelfde geldt voor 'Frozen 3'. Hoewel de exacte releasedata nog niet bekend zijn, weten we nu dat fans nog een tijdje zullen moeten wachten.

'Toy Story 5': Een nieuw avontuur

Hoewel 'Toy Story 4' (2019) tot een schijnbaar perfect einde kwam, kondigde Disney in 2023 toch een nieuw vervolg aan. Details over het plot zijn nog onbekend, net als de vraag of Tom Hanks en Tim Allen zullen terugkeren als stemmen voor Woody en Buzz. Buzz kreeg in 2022 zelfs zijn eigen film genaamd 'Beyond Infinity: Buzz and the Journey to Lightyear'.

Groen licht voor 'Frozen 4'

Net als bij 'Toy Story 5', houdt Disney de details van 'Frozen 3' ook stil. We weten nog niet wat het plot zal zijn, maar Disney maakte afgelopen november al bekend dat er groen licht is voor 'Frozen 4'. Jenn Lee is met haar team bij Disney Animations hard aan het werk aan niet één, maar twee verhalen.

Afbeelding: 'Toy Story 4', TMDB

Meer artikelen