'Trenque Lauquen': één van de beste films van 2023?

DDavid Meijer 9 december 2023 12:01

Trenque Lauquen, een betoverende nieuwe film van Argentijns-Duitse makelij, is een genre-wisselend mysterie dat wordt geprezen als een van de beste films van het jaar. De film, geregisseerd door Laura Citarella, neemt kijkers mee op een onverwachte reis vol met verrassingen.

Mysterie van de verdwenen botanicus

Trenque Lauquen, een fascinerende nieuwe Argentijns-Duitse film is een mysteriedrama dat start met de zoektocht naar een verdwenen botanicus. Maar naarmate de speurtocht vordert, transformeert de film in iets totaal anders, waardoor het publiek op het puntje van hun stoel blijft zitten.

Genre-wisselend epos in 12 delen

De film, verdeeld in 12 delen, neemt de kijker mee op een onverwachte reis vol verrassende plotwendingen. De genreverschuivingen in de film zijn opzienbarend en voegen een extra laag van spanning en onvoorspelbaarheid toe aan de ervaring. Van begin tot eind blijft Trenque Lauquen zowel fascinerend als verrassend.

Trenque Lauquen is een opvolger van Laura Citarella's vorige film, Ostende, die in 2011 werd uitgebracht. Hoewel Trenque Lauquen slechts een beperkte bioscooprelease krijgt, is de consensus onder critici dat de film absoluut de moeite waard is om op te sporen en te bekijken.

Lovende kritieken voor Trenque Lauquen

De film heeft al veel lof ontvangen van critici. De Financial Times omschreef het als 'hypnotisch onvoorspelbaar', terwijl Little White Lies de film prees als een van de meest verbazingwekkende films van 2023. Deze lovende kritieken suggereren dat Trenque Lauquen een must-see is voor filmliefhebbers dit jaar.

Meer artikelen