Turks Netflix-drama 'Last Call for Istanbul' verovert de wereld

KKees van den Berg 28 november 2023 18:02

'Last Call for Istanbul' het nieuwe Turks drama dat zich afspeelt in New York is sinds vrijdag sterk gestegen in de Netflix top-10. De film die een affaire tussen twee getrouwde mensen volgt heeft al een wereldwijd publiek bereikt.

Razendsnelle opmars op Netflix

Sinds de release vorige week vrijdag heeft 'Last Call for Istanbul' een indrukwekkende opmars gemaakt op de Netflix-hitlijsten. De film, die zich afspeelt in het nachtelijke New York, prijkt inmiddels op een eervolle tweede plek in de Nederlandse Netflix top-10. Dit succes laat zien dat de film een wereldwijd publiek heeft weten te bereiken en te boeien.

Bekijk de trailer:

Een affaire met grote gevolgen

In het hart van het drama staan Serin en Mehmet, twee getrouwde mensen die elkaar bij toeval ontmoeten op JFK International Airport. Er ontstaat direct een vonk tussen hen, maar er is één probleem: ze zijn allebei getrouwd. Het grootste deel van de film speelt zich af in de spannende tijd voordat hun vlucht naar Istanbul vertrekt. De vraag is hoe ze deze tijd zullen doorbrengen en of ze zullen toegeven aan hun nieuw opgewekte verlangens.

Gemengde reacties van kijkers

Hoewel 'Last Call for Istanbul' een wereldwijd publiek heeft weten te bereiken, zijn de reacties gemengd. Sommige kijkers zijn vol lof over de film, terwijl anderen kritischer zijn. Zoals bij elke film is het belangrijk om zelf te kijken en een eigen mening te vormen. De film is nu te bekijken op Netflix.

De hoofdrolspelers van de film, Beren Saat en Kivanç Tatlitug, zijn geen onbekenden in Turkije. Ze hebben al in eerdere Netflix-titels gespeeld en hebben een grote fanbase. Voor fans van romantisch drama met een vleugje intrige is 'Last Call for Istanbul' een absolute must-see. De film is nu te streamen op Netflix.

Afbeelding: 'Last Call for Istanbul', TMDB

Meer artikelen