'Uitzonderlijk lovende reacties voor nieuwe Netflix fantasyserie 'Dead Boy Detectives''.

KKees van den Berg 27 april 2024 12:45

'Dead Boy Detectives', de nieuwe hitserie op Netflix, heeft volgens de eerste positieve reacties alle potentie in huis om de volgende grote favoriet te worden. De serie speelt zich af in hetzelfde universum als de populaire serie 'The Sandman' en heeft zowel van critici als kijkers een uitzonderlijk hoge waardering ontvangen.

Lovende reacties voor 'Dead Boy Detectives'

'Dead Boy Detectives' is de nieuwste serie in hetzelfde universum als de succesvolle show 'The Sandman'. De eerste reacties zijn zeer lovend, wat aangeeft dat de serie zeker waard is om te kijken. Volgens vele kijkers en critici is de serie 'zo goed' en zelfs 'briljant'. Met dit soort positieve feedback is het geen verrassing dat de verwachtingen voor 'Dead Boy Detectives' hoog zijn.

Hoge scores voor 'Dead Boy Detectives' op Rotten Tomatoes

De positieve reacties op 'Dead Boy Detectives' zijn niet alleen beperkt tot sociale media. De serie heeft op Rotten Tomatoes zeer hoge scores van zowel critici als kijkers ontvangen. Dit is een duidelijk teken dat de serie een hit is en het bekijken waard is voor iedereen die houdt van een goede fantasyserie.

https://twitter.com/nbinterference/status/1783770255954936236

In 'Dead Boy Detectives' maken we kennis met de personages Edwin Payne, gespeeld door George Rexstrew, en Charles Rowland, gespeeld door Jayden Revri. Ze zijn de jongens achter het bureau Dead Boy Detectives. Ondanks hun verschillende achtergronden vinden ze elkaar in de dood en vormen ze samen een uniek speurdersduo in de wereld van het bovennatuurlijke.

Meer artikelen