Uma Thurman komt naar Netflix met duistere misdaadthriller 'The Kill Room'

DDavid Meijer 13 mei 2024 11:03

Netflix heeft de rechten gekocht van de spannende thriller 'The Kill Room' met Uma Thurman en Samuel L. Jackson in de hoofdrollen. Deze misdaadthriller is vanaf volgende week al te bekijken op de streamingdienst.

Netflix bemachtigt rechten van nieuwe thriller

Netflix heeft onlangs de exclusieve rechten verworven voor de spannende misdaadthriller 'The Kill Room', met Uma Thurman en Samuel L. Jackson in de hoofdrollen. Liefhebbers van het genre kunnen zich verheugen, want deze film arriveert al volgende week op de populaire streamingdienst.

Dramatische plot onthuld

In de film speelt Uma Thurman de rol van Patrice Capullo, een kunsthandelaar die worstelt met haar slechtlopende kunstgalerie. Samuel L. Jackson, die de rol van Gordon Davis vertolkt, benadert haar met het voorstel om geld wit te wassen via haar galerie. Een voorstel vol risico's en mogelijkheden.

De regie van 'The Kill Room' is in handen van Nicol Paone, bekend van de komedie 'Dinner with Friends'. Naast Thurman en Jackson zien we in de film ook andere bekende gezichten zoals Maya Hawke (Stranger Things), Joe Manganiello (Magic Mike's Last Dance) en Mike Doyle (New Amsterdam).

Releasedatum aangekondigd

'The Kill Room' is vanaf 22 mei te bekijken op Netflix.

Meer artikelen