'Unfrosted: The Pop-Tart Story' is een hit op Netflix

RRoos Verhoeven 10 mei 2024 13:18

Met een verbluffend aantal van 7 miljoen kijkers in de eerste week staat de nieuwe komedie 'Unfrosted: The Pop-Tart Story' van Jerry Seinfeld bovenaan in de wereldwijde Netflix top 10. Deze film neemt ons mee naar het Michigan van 1963 en de rivaliteit tussen Kellogg's en Post in de wereld van de ontbijtgranen.

Ongeëvenaard succes voor 'Unfrosted'

De komedie 'Unfrosted: The Pop-Tart Story', geschreven en geregisseerd door Jerry Seinfeld, heeft binnen een week al een ongelofelijke 7 miljoen kijkers weten te trekken. Dit succes heeft ervoor gezorgd dat de film bovenaan de wereldwijde Netflix top 10 staat. Ben jij een van die miljoenen die de film al hebben gezien?

'Unfrosted: The Pop-Tart Story' neemt de kijkers mee terug naar een tijd waarin het ochtendritueel van de gemiddelde Amerikaan voornamelijk bestond uit een kom melk met cornflakes. De film is gesitueerd in het Michigan van 1963, een tijdperk waarin ontbijtgranen de onbetwiste heersers van de ontbijttafel waren.

De titanenstrijd van de ontbijtgranen

In deze film wordt de bittere rivaliteit tussen de twee grootmachten in de wereld van de ontbijtgranen, Kellogg's en Post, uitgelicht. Hun strijd draait om het creëren van een uniek gebakje dat het ontbijt voor altijd zou kunnen veranderen. Wie zal er uiteindelijk zegevieren in deze titanenstrijd?

Meer artikelen