'Vaiana 2' vanaf vovember 2024 te zien in de bioscoop

KKees van den Berg 8 februari 2024 18:17

Disney's vervolg op de Oscar-genomineerde film Vaiana uit 2016, 'Vaiana 2', zal in november 2024 in de bioscoop te zien zijn. Het langverwachte vervolg neemt het publiek mee op een uitgebreid nieuw avontuur met Vaiana, Maui en een gloednieuw team van onwaarschijnlijke zeelieden.

Officiële aankondiging van Vaiana 2

Bob Iger, de CEO van The Walt Disney Company, heeft vandaag aangekondigd dat 'Vaiana 2', het gloednieuwe vervolg van Disney Animation op de Oscar-genomineerde film uit 2016, in 2024 in de bioscopen zal verschijnen. En fans kunnen nu al niet wachten om Vaiana en Maui weer in actie te zien.

Een nieuw avontuur met Vaiana

Het langverwachte vervolg 'Vaiana 2', een episch nieuw geanimeerd muzikaal avontuur, neemt het publiek mee op een uitgebreide nieuwe reis met Vaiana, Maui en een gloednieuw team van onwaarschijnlijke zeelieden. Zij zullen het publiek meenemen op een reis vol avontuur en ontdekkingen.

Vaiana's gevaarlijke nieuwe missie

Vaiana ontvangt een onverwachte oproep van haar navigerende voorouders en moet een gevaarlijke reis ondernemen naar de verre zeeën van Oceanië. Ze zal zich in onbekende en lang verloren wateren begeven voor een avontuur dat anders is dan alles wat ze ooit heeft ervaren.

Onder regie van Dave Derrick Jr. en met muziek van Grammy-winnaars Abigail Barlow en Emily Bear, Grammy-genomineerde Opetaia Foa’i, en drievoudig Grammy-winnaar Mark Mancina, zal 'Vaiana 2' naar alle waarschijnlijkheid op 27 november 2024 in de bioscopen verschijnen. Het belooft een muzikaal spektakel te worden dat alle fanst niet willen missen.

Afbeelding: 'Moana', TMDB

Meer artikelen