Vanaf vandaag op Netflix: Verse angstaanjagende horrorfilm 'Thanksgiving'

RRoos Verhoeven 30 mei 2024 18:01

Voor de liefhebbers van het horrorgenre is er goed nieuws: de bloedstollende film 'Thanksgiving' met Patrick Dempsey in de hoofdrol is nu te bekijken op Netflix. Deze film, geregisseerd door de bekende Eli Roth, draait om een reeks gruwelijke moorden die verband houden met de Amerikaanse feestdag Thanksgiving.

Thanksgiving: een nieuwe horrorkijkervaring

De film 'Thanksgiving' is nu beschikbaar op Netflix voor de horrorfans. Deze film is gebaseerd op de Amerikaanse feestdag Thanksgiving en de gebeurtenissen die hieraan gerelateerd zijn. Ben jij klaar om je in deze duistere en gruwelijke film te verdiepen?

De duistere rol van John Carver

Het verhaal in 'Thanksgiving' begint met een tragische gebeurtenis tijdens Black Friday bij de Right Mart. Een jaar na deze gebeurtenis wordt het kleine stadje Plymouth opnieuw opgeschrikt door een reeks gruwelijke moorden. De hoofdverdachte is een gemaskerde moordenaar, bekend als John Carver, die verkleed gaat als pelgrim. De moorden hebben allemaal iets gemeen: ze lijken gelinkt te zijn aan de gebeurtenissen en mensen in de Right Mart van het jaar ervoor.

Patrick Dempsey in een angstaanjagende rol

De film 'Thanksgiving' is geregisseerd door Eli Roth, bekend van films als Cabin Fever, Hostel en Death Wish. De hoofdrol is weggelegd voor Patrick Dempsey, beter bekend als de charismatische dokter uit Grey's Anatomy. In deze film speelt hij Sheriff Eric Newlon, die het mysterie van de moorden probeert op te lossen.

Afbeelding: 'Thanksgiving', TMDB

Meer artikelen